PODIJELI

Ovaj prirodni, domaći lek je neverovatno koristan i efikasan prilikom lečenja mnogih zdravstvenih problema, a naročito cisti, srčanih problema i uklanjanja toksina iz vašeg organizma.

Potrebna su vam samo dva sastojka da biste napravili ovu moćnu smesu. Ova moćna mešavina se sastoji od meda i biljke čuvarkuće.

Osnovni sastojak ove smese je izuzetno zdrava biljka, čuvarkuća. Latinski naziv za ovu biljku je sempervivium, što znači večni život. Grci i Rimljani su uvek imali čuvarkuću u svojim domovima.

Koristili su je kao kućnu biljku za odbranu od insekata i buba. U današnje vreme je mnogi takođe imaju iz istih razloga.

Domaći lek protiv cista i fibroma:

Potrebni sastojci:

  • 300 grama lišća čuvarkuće
  • 500 grama meda

Uputstvo:

Prvo morate sitno iseckati lišća čuvarkuće i zatim ih staviti u med.

Kako se koristi:

Trebalo bi da konzumirate jednu kašiku te smese dnevno, ujutru na prazan stomak odmah nakon što se probudite. Takođe je bitno da ne unosite bilo kakvu hranu ili piće u narednih dva sata od uzimanja leka.

Rezultati će vas zadiviti. Ovaj domaći lek je neverovatno koristan i efikasan za ubrzavanje metabolizma i čisti vaše telo od svih štetnih toksina.

Trebate znati da telo tokom zimskih meseci nakuplja više toksina i neželjenih materija, te da je detoksikacija izuzetno važna u ovom periodu. Ovi tipovi detoksikacija prirodnim putem su izuzetno važni za vaše zdravlje, naročito kako je fizička aktivnost smanjena tokom zime.

Ovaj prirodni lek dobro utiče na vaše celokupno zdravlje. U Rusiji se koristi kao preventivni lek za srčane bolesti, a kako ubrzava metabolizam, takođe pomaže prilikom uklanjanja cisti i čisti vaš ceo organizam.

Webtribune.rs