PODIJELI

Švaleracija je možda ok onima koji to čine, ali prevarenoj strani ne bi trebalo da bude. Međutim, nismo svi isti – dok će pojedini znakovi otjerati partnera u tri lijepe čim saznaju da ih vara, drugi će preko prevare preći i napraviće se kao da se ništa nije dogodilo. Zato, ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka jer ćete uspjeti da ih ubijedite da nije onako kako oni misle sve i da vas uhvate na gomili.

BLIZANCI
Blizanci su poznati po svojoj promjenljivosti i prevrtljivosti. Oni će osobi koja ih je prevarila reći da su im oprostili, ali će se ta ista osoba morati da se pita da li je to potpuno istina ili ne. Možda će Blizanci zaista oprostiti tad, možda kroz nekoliko dana ili mjeseci, a možda neće nikad, ali mu je ta osoba previše draga pa neće tako lako da je pusti. Zanimljivo je da će osobe u ovom znaku htjeti da pričaju o prevari po nekoliko sati, dok sa druge strane znaju samo preći preko toga u roku od par sekundi i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Totalno su nepredvidivi.

RAK
Za Rakove se zna da su osjećajne i emotivne osobe koje se brzo vezuju. Dobrice u duši će oprostiti prevaru sebi dragoj osobi ako se ona zaista pokaje i pokaže koliko joj je žao što je to uradila. Pokušaće da shvati zašto je taj neko imao želju za tim, pa su dugi razgovori o tome zagarantovani. Ipak, ako mu date dovoljno jake argumente zašto ste uopšte poželjeli da ga zamijenite drugom ili drugim, leći će na rudu.

VAGA
Vage najviše vole mir i sve će učiniti da stvari i situacije oko nje budu takve. Zato lako i opraštaju prevaru i nevjernost partnera. Ali, da bi Vaga mogla da pređe preko toga potrebno joj je da shvati zašto je njen partner to uradio. Tada je spremna da nastavi svojim starim tokom. Zarad opšte dobrobiti i prevelike želje da sačuva svoju ljubav, Vaga će odglumiti da se apolutno ništa nije dogodilo.

VODOLIJA
Vodolija, kao i Vaga, spada u vazdušne elemente koji vole mir. Puna je razumjevanja i zna da je ljudski griješiti, pa da je oproštaj sasvim uredu i pravi postupak koji smatra da treba da uradi. Iako možda neće preći odmah preko prevare, Vodolijama je bitno da saznaju razlog prevare i da dobiju dobro objašnjenje. To ne znači da je u malom mozgu neće kljucati činjenica da svojoj drugoj polovini nije bila dovoljno dobra čim se našla i treća osoba u igri, ali Vodolija je ipak veliki čovek sa još većim srcem.

RIBE
Ribe su veliki emotivci kojima je ljubav sve. Da ne oprašaju imale bi konstantan pritisak i osjećaj težine, pa je to jedan od većih razloga zbog kojeg Ribe i vole da opraštaju. Teško im pada prevara, ali im je uz dobro objašnjenje, oproštaj jedino dobro rješenje. Romatična i bajkovita predstava koju Riba ima o ljubavi jeste ono što spašava njenog partnera od haosa koji bi eventualno ona mogla da mu napravi.