PODIJELI

Uopšte se ne sjećate zašto ste raskinuli

Naravno, vrlo je lako moguće da ste baš bili u PMS-u kada ste prekidali zbog čega su vam hormoni bili van kontrole i niste bili uračunljivi… Ali se itekako sjećate koliko vam je bilo dobro zajedno!

On vas je činio boljom osobom

U svakom mogućem pogledu imali ste osjećaj da vas je on jednostavno činio boljom osobom i inspirisao na sve sitne radosti koje su vam uljepšavale život. Uz njega ste imali želju i potrebu da napredujete i da rastete kao osoba, i uvijek je bio vaš najčvršći oslonac.

ljubavOdlično se slaže sa vašom porodicom

Frajer koji iskreno voli vašu porodicu je frajer kog ne biste trebali samo tako pustiti. I kada kažemo da voli vašu porodicu, ne mislimo na slučajeve kada mu “nije problem biti sa vašom porodicom cijeli vikend” jer zna da ćete ga za to pošteno nagraditi, nego na osobu koja zaista jednako voli i vas i ostatak vaše familije. Ok, gotovo jednako.

Gotovo da se ne uspijevate da se sjetite njegovih mana

On je bio jedan od onih koje bi doslovno svaka mama poželjela za zeta. Pronaći osobu koja je zaista istinski dobra, nepokvarena, srdačna, iskrena, poštena itd. danas je prava rijetkost. Stoga, ako je on bio jedan od tih, potrudite se da ga što prije vratite u svoj život.

Zapravo ne želite život bez njega

Istina je da bi vam se srce slamalo da niste zajedno, ali nije da biste nakon godinu dana umrli od tuge za njim. Doslovno. Ali, znate koliko vas raduje to da budete dio njegovog života i odbijate život bez njega sve dok znate da stvari između vas još uvijek nisu svršena priča.