PODIJELI

Zaboravite na fensi sportska kola, keramiku na stomaku i evre u džepovima. Ovih 11 stvari obaraju žene sa nogu brže od kul torbe na rasprodaji.

1. Snaga (ali ne ona koja se dobija na benču)

Biceps, triceps i ostali mišići su poželjni, ali nisu presudni. Snaga, ona unutrašnja, ona koja govori “biću tu za tebe ako se razboliš”, ona energija čovjeka koji je siguran u sebe i nema potrebu da bude arogantan da bi se to vidjelo. To je snaga kojom muškarac zrači, a žene je obožavaju.

2. Ranjivost

Čovjek koji je siguran u sebe, zna i svoje slabosti. Osoba koja smije da pokaže da je baš to – osoba je neko ko daje intimnost, a to je nevjerovatno seksi. Ovaj čovjek je ostao sa ženom bez obzira na sve.

3. Integritet

To je ono što razlikuje dječaka i muškarca. Muškarac ne laje okolo o svojoj intimi, ne ogovara bivše, ne vara suprugu. On je to prerastao i formiran je kao čovjek. A to je neodoljivo.

4. Intelekt

Inteligencija je seksi. Ne moraš da budeš nobelovac, ali zanimljiva dosjetka i mogućnost da vodiš razgovor o nečemu što nije fudbal su prelijepi. Ako ne može da te očara umom, džabe to radi tijelom. Muškarci, ove stvari ne radite djevojkama da vas ne bi zadavile.

5. Duhovitost

Povezano je sa onim prethodnim. Duže od seksa, svađa ili šetnji trebaće ti neko ko može da te nasmije.

6. Toplota

Tip koji je velikodušan, ljubazan i pristojan je neko kojeg ćeš htjeti da vodiš sa sobom svuda i da imaš uz sebe za svagda.

7. Privrženost

Neko ko ne krije da mu značiš je osoba koja treba da znači i tebi. Opasni tipovi koji se busaju u grudi da im niko ne treba treba da ti budu u dnevnoj sobi jedino ako su na ekranu televizora. Za život ti treba partner, ne gospodar.

9. Pribranost

Muškarac koji na prvi znak opasnosti počne da paniči i ode nije vrijedan pažnje. Tip koji će mirno gledati promjeni u oči i proračunato ostati da je izdrži je stvar od koje se prave snovi.

10. Seksualno samopouzdanje

Gledaj mu u stopala, mjeri mu kažiprst i probaj sve navodne trikove da procijeniš kakav je u krevetu. Ima frajera koji uđu u prostoriju, nasmiješe se i znaš, brate. Znaš da je opušten i da zna šta radi. E, to je seksi.