PODIJELI

Uvek su me privlačile lepe žene, samo sa takvima sam bila. Pokazaću ti ih kada izađemo odavde – ispričala je Krunićeva Tamari Đurić dok su sjedile u ostavi.

Istetovirana po tijelu, sa mnogo pirsinga na licu… na lijekovima za smirenje, uz alkohol koji neprestano konzumira… Tvrdi da je završila dva fakulteta, ali radi kao go-go igračica i striptizeta.

Jelena Krunić prije dvije noći u povjerenju je priznala Tamari Đurić da voli žene.

– Volim ja to tako malo… znaš? – pokušavala je da objasni svoju naklonost prema istom polu. Kada je Tamara želela da sazna detalje, Jelena je rekla:

– Imala sam ja puno žena. Osetimo se mi, znaš? Imam nos za to… Uvek znam koja je “bi”, koja nije… Nikada ne pogrešim u proceni. Volim žene koje su pun gas, baš kao i ja. To mi je skroz gotivno – pričala je Jelena .

jelena krunic

– Jesi li ti muškarac u vezi? Je l‘ to postoji uopšte, kao muško i žensko… ? – pitala je kroz smijeh Đurićeva.

– Ma jok, bre, šta ti je… Ja ne volim žene koje su muškarače. Uvek su me privlačile baš lepe žene – objašnjavala je Tamari, prema kojoj takođe gaji jake emocije.

Klaberka iz Smederevske Palanke nije znala šta da joj kaže, pa je pomalo neiskusno odgovorila:

– Pa meni je to kul. Eto, ako raskinem sa Acom… ti si tu – rekla je Tamara

Krunićeva nasrnula na Jelenu Golubović

Rediteljka Jelena Golubović, iznervirana jer joj je na farmi neko od takmičara ukrao jaknu, ćebe i jastuk, odjurila je u kuhinju, uzela metalnu šerpu i velikom kašikom počela da lupa u nju. I tako bez prestanka.

Iritantni zvuk je ukućane doveo skoro do nervnog sloma, a budući da Golubovićeva nije pokazivala namjeru da prestane, reagovala je Jelena Krunić, koja je skočila na rediteljku i otela joj kašiku.

– Nemoj da je biješ! – vikali su ukućani.