PODIJELI

Atraktivna folk pjevačica Sandra Afrika je u četvrtak veče posjetila učesnike rijalitija “Farma” i zajedno sa njima napravila odličnu žurku na seoskom imanju u Lisoviću, ali gledaoci kraj malih ekrana nisu mogli da znaju neke zanimljive detalje i situacije o njenom odnosu sa manekenom Radetom Lazićem.

Kako je otkrila za tabloid “Star”, Rade je bio redovan gost na svim njenim nastupima u Austriji, a onda joj je otvoreno priznao da želi da ima seks sa njom i njenim momkom Mikišom, te da je spreman da plati i hotelsku sobu kada bi oni pristali na trojku.

– Maltretirao me je preko Instagrama da želi trojku sa mnom i mojim momkom Mikišom, koji inače uvijek ide sa mnom na nastupe. Ispočetka sam kulirala njegove poruke smatrajući ga još jednim od opsjednutih fanova, međutim, kako je vrijeme odmicalo shvatila sam da je iskren i odlučan u svojim namjerama. Zaista je želio i mene i mog momka u krevetu, pa mi je čak rekao da mu je to posebna uživancija i da će i hotel da plati ako treba, samo da svi troje zajedno uživamo.

sandra_afrika– U šali sam ga pitala ko ga više pali, Mikiša ili ja, a on je bez razmišljanja priznao da je to ipak Mikiša, jer, kako je napisao – ako je dobar Sandri Africi, dobar će biti i njemu – rekla je Sandra za “Star”, a zatim je dodala da je od mnogih prijatelja u Austriji čula da Lazić voli i dječake i djevojčice.