PODIJELI

Đakomo Kazanova je bio jedan od najvećih ljubavnika svih vremena, kockar, mačevalac i pjesnik.

Ostavio je iza sebe i nezavršene memoare, u kojima je zabilježio mnoštvo svojih seksualnih podviga. Čak ni časne sestre nisu bile imune na njegov šarm.

Zato donosimo 10 Kazanovinih savjeta.

Lekcija 1: Naučite da pričate zanimljivo
Pripovjedački dar bio je Kazanovina najveća tajna. Imao je nevjerovatnu moć da privuče pažnju žena i da im “obuzme um”, dok ne počne da se kupa u njegovim lijepim riječima. Kada savladate ovu vještinu njoj će vaše riječi odzvanjati u glavi i postaće vam naklonjena brže nego što bi inače.

Lekcija 2: Živite kako vam je volja
Jurnjava za ženama je zabavna, ali to ne treba da bude osnovni i jedini cilj života. Ako vodite sadržajan i živopisan život, žene će biti prirodno privučene. One će vidjeti da ste drugačiji od ostalih muškaraca i željeće da budu dio vašeg zanimljivog sv9ieta.

Lekcija 3: Prema svakoj ženi se ponašajte kao da je posebna
Žene vole romansu i da se osjećaju jedinstvenom. Ne tretirajte svaku ženu isto, nego onako kako bi trebalo. To podrazumijeva pažnju i brigu o njenim emocijama, a ne obasipanje skupim poklonima i papučarenje. Ukratko, budite džentlmen.

Lekcija 4: Spontanost je seksi
Žene su božanstvena bića, ali im brzo sve dosadi. Žude za avanturom i zato budite spontani; to je jedini način da ih zavedete. Ako ličite na druge muškarce u svakom pogledu, koju to ženu može da zainteresuje?! Povedite je u avanturu, koja uopšte ne mora da bude skupa.

Lekcija 5: Bavite se njenim interesovanjima i razmišljanjima
Dati kompliment za igled je lijepo i vrlo lako. Ako je žena lijepa, to je čula 1.000 puta. Zato je važno da saslušate ženu, da osjeti da ste zainteresovani. Šta ona voli? Zbog čega se smije? Tako ćete se najbolje i najbrže povezati.

Lekcija 6: Divite se njenoj čulnosti
Kazanova je bio veliki ljubitelj feromona i afrodizijaka. Zato je parfemisao svoju sobu cvjetnim mirisima, jer je vjerovao da to povećava seksualni apetit. Ništa vas ne košta da pokušate, mada može da pomisli da ste malo ženskasti. Šampanjac i ostrige su čuveni zbog afrodizijačkih svojstava; podsvjesno “primoravaju” ženu da bude otvorenija za seks.

Lekcija 7: Strpljenje, strpljenje, strpljenje
Budite štedljivi na riječima, recite ženi ono što treba da čuje i čekajte njenu reakciju. Ne smije da joj bude neprijatno; vi morate duboko da je privučete, a za to je potrebno vremena.

Lekcija 8: Dajte joj lijepe poklone
Ne kupujte ženama stvari zato što mislite da će vas zbog njih zavoljeti. Poklanjajte joj samo ono što će je uzbuditi, pokazati joj da brinete o njoj i nešto što će je nasmijati.

Seksi donji veš spada u ovu grupu poklona.

Lekcija 9: Budite razigrani
Ni život ni žene ne treba posmatrati suviše ozbiljno. Igrajte se sa ženama. Seks je igra za odrasle i zato hranu, piće i sve što doživljavate smatrajte putem ka seksu. Predigra je igra koja počinje od trenutka kada ste upoznali ženu. Koristite igru da biste je preokrenuli u svoju korist. I njenu, naravno.

Lekcija 10: Ne otkrivajte sve karte
Kazanova je bio kockar, kako rekosmo. Znao je da mora da bude nepredvidiv u zavođenju, kao i za pokeraškim stolom. Ne otkrivajte svoju igru i ostavite je da razmišlja o vašem sljedećem potezu. To će uzbuditi ženu, jer žene vole da maštaju i priču koja nema jasan i predvidiv kraj.

Ako ste stigli do ovog dijela teksta, vjerovatno ćete se složiti da se od vremena Kazanove do danas nije puno toga promijenilo. A možda i griješimo.

Izvor: cafe.ba