PODIJELI

MalMath je još jedna aplikacija za rješavanje raznovrsnih matematičkih problema s ciljem da učenje i vježbanje matematike učini lakšim. MalMathu je potrebno ručno unositi matematičke probleme, a način na koji se to čini dobro je osmišljen i unos čak i složenih matematičkih problema postaje jednostavan jednom kada se ovlada konceptom (unos se uči na temelju primjera).

Ono što MalMath čini posebno zanimljivim njegova je sposobnost rješavanja čak i vrlo složenih matematičkih zadataka; zna raditi s integralima, derivacijama, nije mu strana trigonometrija, kao ni logaritmi, limesi, jednadžbe i algebarski izrazi.

Kao i mnoge druge slične aplikacije, i MalMath rješenja prikazuje uz korake kako se do tog rješenja dolazi što mu daje na edukativnoj vrijednosti, a tu su i dodatne stvarčice kao što je analiza grafova, pa čak i mogućnost generisanja matematičkih zadatka – za vježbu. U svakom slučaju, ovo je aplikacija koju vrijedi imati na pametnom telefonu ako se namjerava učiti ili vježbati matematika.