PODIJELI

Vrijeme i raspoloženje možda donekle idu zajedno, ali uopšte ne moraju ako im ne dozvolimo. Ponekad svima dobro dođe malo veselih boja, ali za ovakav print čak ni ne morate njih da birate kako bi izgledao odlično.

Možete da odaberete bilo koju kombinaciju dvije ili više nijansi koja će savršeno odgovarati kako vama i vašem karakteru, tako i modnom stilu koji preferirate. Ukoliko ne preferirate šarenilo, jednostavno se opredijelite za nešto potpuno drugačije, a uz dobru kombinaciju i elegantna verzija ovakvog printa bukvalno je na dohvat ruke.

nokti2

Sve što vam je potrebno jeste da odaberete dvije ili više boja koje vam najviše odgovaraju za željeni izgled, pločica, činijica ili bilo kakva posuda koju možete da zaprljate lakovima i samo jedna slamčica, a po potrebi i obična čačkalica. No, pošto kreiranje ovakvog printa definitivno može da isprlja i dijelove prostora koje ste odabrali za rad, nije na odmet i da postavite neki vid podloge. Stare novine ili bilo koji predmet oko kog nećete morati da brinete odličan su izbor koji vam svakako ostavlja mjesta za bolje kombinovanje finalnog izgleda vašeg printa.

Nanesite nijansu koju ste odabrali kao podlogu, za veći efekat možete i u dva sloja. Kada se osuši drugi lak prospite u činijicu ili pažljivo pokupite slamčicom direktno iz bočice, pa samo dunite jako kroz nju ka površini nokta kako biste boju prenijeli na njega. Razdaljinu između slamčice i noktiju sami odaberite u zavisnosti od toga što vam se dopada. Bliži razmak kreira jače, odnosno krupnije mrljice, dok veća razdaljina pravi manje, raštrkanije, kao i sitnije detalje između njih. Ponovite dokle god ne budete u potpunosti zadovoljni, a za male korekcije poslužite se običnom čačkalicom.