PODIJELI

Ko kaže da vam je potreban frajer da biste bili sretni…

1. Trošenje je jednostavno. Znate onaj osjećaj euforije kad se razmećete kupovanjem vrućih dizajnerskih haljina bez nekog dobrog razloga? Nećete morati prolaziti osjećaj razočaranja kao kad vam je vaš frajer prigovarao za kupnju, jer već ionako imate prepun ormar. U ovom slučaju kriza je izbjegnuta.

2. Vi ste samo svoji. Jeste li primjetili da su životi parova međusobno isprepleteni i u osnovi su ista osoba? Ako ste sami, a ponudio vam se posao u drugom gradu, ne morate brinuti kako će se netko osjećati ako prihvatite ponudu, možete učiniti što god želite. Osim toga imate više vremena shvatiti tko ste zapravo, a ne morate se opterećivati onim što vaš frajer misli da bi trebali biti.

3. Televizor samo za vas. Najteže je u vezi pronaći kompromis. Može se puno toga reći o načinu kako parovi dijele daljinski. Zašto? Zato što je jako neugodno ako je na televiziji opet nogometna utakmica, a u isto vrijeme je i vaša omiljena serija. Netko uvijek mora popustiti kako bi očuvao mir. No, kada ste sami, nitko vam neće ukrasti daljinski upravljač niti vas kriviti što gledate nešto dosadno.

4. Možete biti besramna radoholičarka. Nemati frajera znači da možete obaviti apsolutno sve radne zadatke koje ste dobili na poslu bez obzira na vrijeme. Nema nikoga oko vas tko će vam reći da mislite samo na karijeru ili da biste trebali ranije otići s posla. Međutim, potpuna opsjednutost uspjehom i karijerom je zastarjela, ostavite si ipak malo slobodnog vremena za uživanje.

5. Vaše vrijeme je samo vaše. Jedna od najboljih stvari je da ste spremni učiniti bilo što i bilo kad. Ne želite podijeliti svoj desert? Zaboravite, ne morate jer je desert samo vaš. Ne želite se družiti s njegovim prijateljima? Ne morate. Želite se slobodno ludirati i plesati po sobi? Dopuštenje je zagarantirano. Divno je biti single.

6. Otvoreni ste za nove ljubavi. Biti sama i dostupna, bilo koji dan u bilo koje vrijeme, znači da bilo kad možete sresti onog pravog. Znajući da je on vani, a vi ne znate kad ćete ga sresti je uzbudljiva stvar. Osim toga, stopa razvoda među parovima koji u brak stupaju stariji je manja, tako da stvarno ne trebate žuriti.

7. Zanimljiv seks. O čemu biste radije razgovarali s prijateljicama tijekom večere, o seksu za jednu noć s prezgodnim frajerom kojeg ste slučajno sreli ili o tome koliko vas on izluđuje svojim nemarom. Budimo iskreni, kad ste slobodni seks je uzbudljiviji, jer nikad ne znate što vas očekuje i otvoreni ste za sve opcije.

8. Zavisite samo o sebi. Danas kada žene zarađuju sve više novca i ozbiljno konkuriraju frajerima u poslu, ne morate pronaći frajera koji bi vas uzdržavao, jedino ako to baš želite. Vi ste dovoljni sami sebi!

Izvor: cosmopolitan.hr