PODIJELI

Prije nego što odlučiš da mu pružiš još jednu šansu, postavi sebi sledećih 5 pitanja i dobro razmisli o odgovorima.

Osim što ćeš znati da li vrijedi da mu pružiš još jednu priliku sigurno će ti i biti lakše jer na ovaj način ćeš napraviti odličan rezime svoje bivše veze.

Šta je tvoj bivši radio u poslednje vrijeme?
Bez obzira da li ste raskinuli pre mjesec, dva, godinu ili više… Vrati film unazad i dobro razmisli šta je on radio sve vrijeme. Kako se ponašao? Da li se promijenilo nešto u vremenskom periodu dok niste bili zajedno? Da li se uozbiljio, promijenio nešto u svom životu?

Da li se pokajao?
Ukoliko je on kriv za prekid veze i očekivala si njegovo izvinjenje da li si ga konačno dobila? Osobi kojoj je zaista žao i koja se pokajala pokazaće to na sve načine i vrlo lako ćeš prepoznati da li je iskreno ili je još jedan njegova predstava.

Šta sada radi i da li je promijenio neke svoje navike?
Ukoliko je u periodu dok ste bili zajedno stalno izlazio, opijao se (iako ste se zbog toga često svađali), da li je sada nastavio sa takvim životom? Ako već traži drugu šansu da li je uradio nešto da zasluži da te ponovo ima u svom životu. Zapitaj se da li je on sada čovjek sa kojim bi mogla bez nerviranja da uživaš u ljubavi i najljepšim trenucima.

Da li sada ima jasnu viziju šta želi od vaše veze?
Ako već želi oproštaj i drugu šansu da li zna šta želi od tebe i vašeg odnosa? Prvo pravilo je da nikada se ne vraćaj ako ćeš zateći istu situaciju i tretman. Druga šansa zahtjeva da su se stvari promijenile na bolje i da će ta pružena šansa podići vaš odnos na neki viši i zadovoljavajući nivo.