PODIJELI

Jahanje, rvanje, skidanje, ljubljenje, lizanje, polivanje vodom… Na farmi vlada totalno rasulo i bezvlašće, a žene za sada po ružnom ponašanju prednjače nad muškarcima. Muškarci kao da su tu radi njihovog divljenja i obožavanja.

I letimičnim pogledom na dešavanja na imanju u Lisoviću jasno je da je Kristijan Golubović “alfa mužjak”. Sve pripadnice ljepšeg pola su kidisale na njega, a Kiki ih igrom “toplo-hladno” samo navlači na još.

Tako ga je prethodne noći uzjahala balerina Jelena Milošević. Iako je upitanju bio zadatak, Balerina se malko više uživjela u ulogu, pa je pokazala i više nego što je željela. Što Kristijanu, što ostalim farmerima.

farma1

To je naravno izazvalo bijes kod Jasmine Medenice, koja je poželjela preko “suda” da se bori za Kristijana sa Balerinom.

– Sada ja moram da se spustim na nivo ove ovde pijane i da joj objasnim da je Kristijan moj – kazala je medenica podsmješljivo upirući prstom na Balerinu.

farma2

Epilog suđenja je bio da je Medenica umjesto Balerinu slučajno vodom polila Maju Nikolić. Nastala je opšta frka, usljed koje je Medenica pobjegla i sakrila se, jer ju je Maja tražila po cijelom imanju da joj “objasni neke stvari”.

Sve u svemu, Kristijan je zadovoljno sjedio sa strane, smješkao se i zaključio:

– Ma, kakva, bre Balerina, ja moju ženu ne bih prevario ni sa celim labudovim jezerom.

farma3Sa druge strane, mnogo mirniji susret su imali Vlada Stanojević i Gabrijela. Oni su u igri masne fore dobili zadatak da podijele bananicu. To su uradili vrlo zanimljivo.