PODIJELI

Tinejdžer kojeg je zavela Kerolin Beriman, 30-godišnja nastavnica, ispričao je za britanske medije da su njih dvoje imali seks 50 puta i da mu je ona tvrdila da je zatrudnjela. Dečak, koji je imao 15 godina, kaže da mu je seks sa nastavnicom iz okoline Mančestera ostavio “ožiljke za čitav život”.

Berimanova je, prije nego što je otpuštena, radila u državnoj školi “Ejbraham Mos” koju pohađa 1.600 učenika.

Ona je uspjela da izbjegne zatvorsku kaznu prošle nedelje uprkos priznanju da je dva puta imala seksualni odnos sa dječakom.

kerolin beriman1

Dječak, koji je kritikovao kaznu Berimanove od dvije godine uslovno kao “groznu”, naveo je da je njegova veza sa nastavnicom otišla toliko daleko da ga je njena dvogodišnja ćerka nazivala “tatom”.

Počeli su da se viđaju  kada mu je na Fejsbuku zatražila broj telefona, da bi potom išli da se voze i gledali televiziju zajedno.

kerolin beriman2– Stalno smo se zvali i pisali jednom drugom SMS poruke i to je sve više ličilo na vezu. Onda je počela da me zove vikendom, pitajući me da li želim da odem u posjetu kod njenih – kazao je tinejdžer za tabloid “San”.

kerolin beriman3

– Polako je postajalo sve ozbiljnije. Došlo je do te tačke da njena ćerka počne da me zove “tatom”. Govorio sam joj “Nisam, ja sam mamin prijatelj” – naveo je on.

Dječakov odnos sa Berimanovom, koja mu je bila tutorka iz matematike i engleskog, otkriven je kada se on povjerio bratu, da bi to potom saznala i njegova majka i dječak kontaktirao “Čajldlajn”.

Berimanova je navodno zatražila od njega da pobjegnu zajedno, kazavši mu da će, ukoliko odbije, to slomiti srce njene ćerke.

Sud u Mančesteru joj je, osim dve godine uslovno, odredio i kaznu od 250 časova društvenokorisnog rada.