PODIJELI

Sutra uveče u „Farmu“ će ući 27 takmičara. Najveće iznenađenje je ulazak voditeljke Snežane Dakić, koja će nedeljno dobijati honorar od 1.000 evra.

Nakon višenedeljnih pregovora sa Snežanom Dakić, od koje se mnogo toga moglo očekivati, ali ne i ulazak na seosko imanje u Lisoviću, producenti rijalitija su na kraju od nje ipak dobili „da“.

Od izvora bliskog produkciji „Blic“ saznaje da će voditeljka, ukoliko bude ostala do finala, zaraditi oko 13.000 evra.

“Ne mogu ništa o tome da pričam”, rekla nam je Snežana.

stanija dobrojevicStanija Dobrojević je zbog „Farme“ juče doputovala iz Amerike, spremna za dug boravak u barajevskom zaseoku. Starleta vjeruje da će ovaj put pobijediti.

Njena cimerka biće povratnica u ovaj rijaliti, kontroverzna Maja Nikolić, koja je prekjuče potpisala ugovor. Od ove pjevačice, koja je poslednjih godina poznatija kao rijaliti zvezda, očekuje se da bude najveća svađalica u „Farmi“.

Konkurenciju će imati u nekadašnjim zvijezdama narodne muzike – Radmili Misić i Novici Zdravkoviću, kao i u atraktivnoj „Pinkovoj zvijezdi“ Gabrijeli Pejčev iz Bugarske. Najkontroverzniji pretendent na nagradu od 100.000 evra biće Kristijan Golubović, a do prvog mjesta ponovo će pokušati da dođe starleta Stanija Dobrojević, koja je u četvrtoj sezoni bila vicešampionka.

Da brinu o životinjama, spavaju u štali, obrađuju zemlju i kupaju se u buretu pristali su i Anabela Bukva, Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana, kao i izabranik pjevačice Tine Ivanović – Zvezdan Anđić. Imidž dobrog dečka pokušaće da vrati voditelj Vladimir Stanojević, a osim njega, među farmerima ponovo će se naći i Vesna Vukelić Vendi.

Producenti su za početak rijalitija pripremili neprijatno iznenađenje za učesnike, ali ne žele da otkriju o čemu je riječ.

Povratak Aleksandre

aleksandra jeftanovic“Uželela sam se posla! Mada, tokom pauze u karijeri radila sam najlepši posao, bavila sam se svojom ćerkom”, kaže Aleksandra Jeftanović i dodaje će već poslije prve emisije otići na kraći odmor:
“Kada imate malo dete, ne možete da letujete u julu i avgustu. Neću biti tu dve nedelje i zamenjivaće me koleginica. Stvarno ne znam ko će to biti”.
Kako saznajemo, Aleksandru će za to vreme zamjenjivati Nina Radulović Lečić!

Nisam sirovina

kristijan golubovicKristijan Golubović priznaje da jednu pjevačicu ne želi među cimerima.
“Zamolili su me da joj ne pominjem ime. Ona je tamo zabranjena”, kaže Kristijan i dodaje da će u rijalitiju pokušati da sruši predrasude o sebi:
“Svi kažu da sam kriminalac od dva metra i istetovirana sirovina. Kada me upoznaju, shvate da sam sušta suprotnost i ponašaju se kao da me znaju sto godina.”

Izvor: Blic