PODIJELI

Pjevačica je odmah uspjela da se posvađa s farmerima, a jednog od njih je toliko isprovocirala da joj je prijetio da će je zadaviti.

Maja Nikolić je već prvog dana napravila haos na „Farmi“. Pjevačica je gazdu Zvezdana Anđića, za kog je tvrdila da joj je prijatelj, isprovocirala tvrdeći da bi i on trebao da spava u štali i da će za sluge postaviti one koji mu nisu simpatični.

“Udariću je, slomiću joj glavu celu, evo videćete!”, bjesnio je dok su cimeri pokušavali da ga smire.

“Ja sam nju sproveo u Švajcarsku preko granice kad nisu hteli da je puste. Uterao sam joj 3.000 evra u džep i umesto da kaže: „Hvala, Zvezdane“, ona meni ovako vraća! Uhvatio bih je za grkljan i zadavio, niko je ne bi spasao. Sinoć ona meni kaže: „Tina će te prevariti“. Ja joj kažem: „Mrš, nije Tina kurva ko ti. Ona je fina žena“. Ma, ubiću je! Dobio sam napade u mozgu! Znaš šta, Vendi je za nju penicilin. Kad će ona da uđe?!”, pitao se suprug pevačice Tine Ivanović.

Maja se, po običaju, pravila luda.

“On nije za rijaliti. Mi smo ovde dovedeni da se igramo, a on ne ume da shvati šalu. Da sam stvarno htela da ga isprovociram, verovatno bi me ubio. Lud čovek!”, pravdala se Maja.

Zvezdan: Prevariću Tinu!

tina ivanovicMenadžer Zvezdan Anđić spreman je da prevari suprugu, pjevačicu Tinu Ivanović.
“Mnogo je volim, ali vidim da je mnogo lepih devojaka u rijalitiju i do flerta može da dođe. Bojim se samo situacija u kojima ću popiti pa neću uspeti da im odolim i prevariću Tinu”, priznao je Zvezdan.
A šta kaže Tina?
– Nikad mu ne bih oprostila prevaru! Ne mora da se brine da ću ja njega prevariti, jer sam verna žena. Čuvaću kuću i kola i družiću se s prijateljima”, tvrdi pjevačica.