PODIJELI

„Da nemate toliko velike grudi, sada bi bili mrtvi“, ovo su ljekari rekli Britanki Sari Foster, majci dvoje djece koju je na putu udario automobil.

Kada je sa svojom djevojkom i dvoje maloljetne djece krenula na krštenje kod porodičnih prijatelja, Fosterova (28) nije mogla ni da sanja da će joj život spasiti njene ogromne grudi veličine „38JJ“.

Poslije napornog puta, Sara i Mari (36) zaustavile su automobil pored puta kako bi se odmorile i zapalile cigaretu. Sara je pričala sa majkom preko telefona, a onda je vozač „Mini Kupera“ izgubio kontrolu nad vozilom, udario u bankinu i odbio se u njenom smijeru.

Sara je završila na šoferšajbni, a onda je preko auta pala na asfalt, licem okrenutim nadole.

„Moje grudi udarile su u šoferšajbnu toliko snažno da su je razbile. Spasile su mi život“, prenosi „Dejli Mejl“.

“Ostala sam bez svijesti. Mari je izašla iz našeg automobila i odvukla me sa puta. Djeca su bila u panici“, rekla je ona.

Jedino čega se sjeća je prizor otvaranja „er begova“ u „Mini Kuperu“, trenutnog bola i kako se „kao balon“ odbila od automobila.

Kada se na licu mjesta pojavila hitna pomoć, bili su zapanjeni Sarinim povredama. Naime, ona je pretrpjela tek nekoliko ogrebotina, zaradila nekoliko masnica, i povrijedila ligamente jednog koljena. Već istog dana puštena je iz bolnice na kućnu njegu.

“Lekari su mi rekli da bih vjerovatno umrla da nemam toliko velike grudi, a u vozilu hitne pomoći su mi objasnili da moram da budem vrlo zahvalna na svojim ‘er begovima’, ispričala je Sara koja već nekoliko godina razmišlja da hirurški smanji grudi zbog konstantnih bolova u vratu i leđima.

Sada joj je drago što to nije učinila.