PODIJELI

Nakon što im je preminuo voljeni pas, jedna mama iz Virdžinije i njen trogodišnji sin razvili su poseban način kako da prebole i upamte svog ljubimca. Posljednjih mjeseci, Marija Vestbruk i njen sin Luk često su pisali pisma svom ljubimcu, biglu po imenu Moe, koja su kasnije slali poštom. Na poleđini pisma uvek bi napisali “Za Moe Vesterbruk, Raj za kuce, Oblak broj 1”.

Majka bi uvijek sa sinom stavljala pismo u poštansko sanduče da ga poštar “odnese” u poštu, jer je njen sin pažljivo pratio da pismo bude isporučeno. Naravno, kasnije bi, dok se dijete igralo ili spavalo, pokupila pismo i sakrila ga.

Ipak, prije dvije nedelje, Marija je zaboravila da “ukrade” pismo iz svog sandučeta, pa ga je poštar odnio prije nego što se sjetila da ga uzme…

Prošle srijede, na njihovu adresu stiglo je pismo na kojem je pisalo da ga šalje “Pas Moe”!

Pismo je imalo žig lokalne pošte, a u njemu je pisalo:

-Ja sam u Psećem raju! Igram se po čitav dan! Sada sam srećan i hvala ti što si mi bio prijatelj! Ja te av-av-volim Luk!

pas_pismo

Porodica Vestbruk bila je iznenađena, a ove riječi mnogo su značile svim članovima!

-Moe je ušao u moj život prije 13 godina. On je život činio komplikovanijim i pomalo smrdljivijim, ali i predivnim! Još uvijek nam nedostaje svakoga dana! Moe i moj sin su bili pravi prijatelji…- rekla je Marija Vestbruk.

Ona je izjavila da i dalje ne zna ko stoji iza pisma, ali joj je drago da vidi osmeh na licu svog sina.

-Kada smo dobili pismo od Moe podsjetila sam se koliko ljudi mogu biti dobri i koliko mali gest stranca može da znači. Ovo je za Moe, koji je u Psećem raju, ali i za sve divne, osjećajne poštanske radnike širom svijeta!